Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Dragi Clienti si Viitori Conducatori Auto,

          Civilizatia moderna si "viteza" dezvoltarii actuale, începând cu cautarea unui loc de munca si pâna la calatorii sau excursii fac din carnetul de conducere o necesitate iar vremurile când acesta reprezenta un "lux" au apus de mult. Din acest motiv prin serviciile pe care le oferim va ajutam sa intrati în lumea moderna la volanul Scolii de Soferi 3PPP S.R.L.

          Începând de la sala de Legislatie Rutiera dotata cu cele mai moderne mijloace didactice, teste de legislatie rutiera pe calculator, casete video, chestionare, manuale, materiale didactice pentru orele de Cunoasterea Automobilului, planse si scheme, profesori de Legislatie Rutiera si Cunoasterea Automobilului, si terminând cu autoturismele,  Matiz si Logan, Scoala de Soferi 3PPP S.R.L. va pune la dispozitie cea mai buna baza materiala din acest domeniu de activitate.

       Prin experienta de peste un deceniu si cu ajutorul unor instructori deosebit de bine pregatiti profesional, cu o mare capacitate de întelegere si abordare a diferitelor tipuri de personalitati, Scoala de Soferi 3PPP S.R.L. concureaza cu usurinta în topul celor mai bune scoli de soferi.

          Prin sistemul de plata în rate, flexibilitatea programului de efectuare a orelor de conducere a automobilului, posibilitatea de a alege viitorul instructor precum si recomandarea din partea a sute de clienti, toate aceste atribute urca Scoala de Soferi 3PPP printre primele locuri din judetul Ialomita.

         Nu este numai o scoala de soferi, este si un partener de incredere deoarece va ofera serviciile unor angajati cu experienta, instructori profesionisti, garantia orelor corect efectuate, diversificarea traseelor parcurse in timpul orelor de instruire practica, consiliere la intocmirea formalitatilor de obtinere a diverselor acte si proceduri necesare.Claudian Petrescu,
Director